• (+31) 085-0449321
  • info@privechauffeur.delivery

Wie zijn wij

 

Wie zijn wij?

Wie ben ik, mijn naam is Gerard en ik heb 4 jaar geleden het besluit genomen om werk vanuit mijn hart te gaan doen.
Dat dit nog niet zo gemakkelijk is werd mij al snel duidelijk, maar doorzetter als ik ben, ben ik er toch vol voor gegaan en heb ik nu een bedrijf, wat het voor ouderen mogelijk maakt om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Dat deze ouderen ook graag nog lekker de deur uitgaan mag duidelijk zijn en zo kwam ik in aanraking met vervoer, ik reed senioren vaak naar de plaats van bestemming en vond het heel leuk om te zien hoe ze hier van genoten, om op visite te kunnen gaan, musicals te bezoeken, etc, etc.

Maar ook ik genoot, van die mensen en het rijden, toen er dan ook de mogelijkheid kwam om op een taxi te gaan rijden bij het leukste taxibedrijf van Nederland voor een aantal dagen of avonden in de week en je hier niet langs de weg of  op een taxistandplaats diende te wachten op klanten, maar dat dit bedrijf besproken ritten had en heeft, dat in combinatie met allemaal interessante mensen en artiesten, dacht ik wederom, goh wat een heerlijk werk.

Al met al heb ik de directeur van dat taxibedrijf dan ook gevraagd van “joh, hoe zou u het vinden om mensen ook in hun eigen auto te gaan vervoeren, dat zullen ze toch ook wel wat vinden?” hij heeft hier even over nagedacht en zei toen, “nee, dat wordt mij dan ook te druk, ik vind het rijden zelf ook nog heel leuk en dan zit ik straks alleen nog maar achter mijn bureau”.
Ik kan dat heel goed begrijpen, maar daar ik er toch graag mee verder wilde, heb ik “privechauffeur.delivery” opgericht en van één rit komen er twee en dan 20 en zo groei je dan naar een tweede rijder en doorrrrrrrr.

Wij hopen dan ook dat wij voor u het verschil mogen en kunnen maken, door u op een vertrouwde, veilige en als het mogelijk is snelle manier naar uw plaats van bestemming te mogen brengen.
Mede hopen wij dat u ons zult laten weten, als wij dingen anders en beter zouden kunnen doen, maar zeker ook de zaken benoemd waar we goed in zijn, wij danken u in ieder geval voor het in ons gestelde vertrouwen en zullen er alles aan doen deze niet te beschamen.

Veel veilige kilometers met ons gewenst.

Met vriendelijke groet;
Gerard